Individuele Rondreis Zuid-Afrika - Reizen Op Maat

Published Feb 26, 22
4 min read

Luxe Rondreis Zuid-afrika

Mijn reisroute van 22 dagen door Zuid-Afrika en Namibië - JTravelBlogGroepsreis Zuid-Afrika – Bekijk onze groepsreizen Zuid-Afrika NRV


De jonge walvissen worden vaak geboren tussen augustus en september. De mannetjes walvissen bereiken de baai van Hermanus rond september en oktober. Zij komen hier dan met het doel om te gaan paren - reis naar Alaska. Met andere woorden zijn de maanden uitstekend om waar te nemen. Één van de beste locaties om walvissen te zien is ‘Walker Bay’, waar ook het populaire kustplaatsje ligt.

Daarnaast vertrekken er dagelijks excursies per boot of kajak de zee op, zodat u deze enorme Zuidkapers van dichtbij kunt bewonderen. Bovendien is het ook mogelijk om een panoramavlucht per klein vliegtuig over de baai te maken, zodat u de walvissen vanuit de lucht kunt bewonderen. Wat is de beste reistijd voor Kaapstad? De stad Kaapstad en de omgeving heeft een mediterraans klimaat met droge, warme zomers en weinig regenval.

De maanden van november en maart zijn het meest stabiel en aangenaam. In december en januari kunnen er stevige zuidoostelijke rukwinden ontstaan, maar over het algemeen is de temperatuur hoog (tussen de 25 en 30 graden) en februari is doorgaans de warmste maand van het jaar met zwoele zomeravonden. Vlakbij Kaapstad is het glooiende landschap in augustus het toneel van een uniek schouwspel.

Rondreis Zuid-afrika - De Beste Rondreizen In Zuid-afrika

Rondreis Zuid Afrika zelf regelen + Reisschema - Reisjevrij.nl   Afrika,  Afrika reizen, Zuid afrikaDit is de ultieme reisroute voor Zuid-Afrika + tips - REISJUNK


Een must-see als u in deze periode in de omgeving van Kaapstad bent. Bloemfontein tips.

Zo kunt u bij de Wine & Dine in Stijl reis genieten van de culinaire hoogstandjes die uit de keukens van de verblijven komen. De individuele rondreizen Zuid-Afrika die wij aanbieden zijn geheel verzorgd; toch heeft u hierbij de vrijheid om onderweg zelf keuzes te maken en uw Zuid-Afrika rondreis individueel in te vullen.

Alle individuele reizen in Zuid-Afrika van Sable Tours kunnen ook worden gebruikt als uitgangspunt voor een rondreis door Zuid-Afrika op maat. Neem vrijblijvend contact op met ons voor een persoonlijk advies over al uw reizen naar Zuid-Afrika.

Zuid-afrika Specialist

Kruger Cliffs lodge near the Kruger national park

Kruger Cliffs Hoedspruit
+27157930259
Kruger lodge

must-see’s als de Tafelberg, Robben Island, Cape Point, Kirstenbosch Botanical Gardens en de Wijnlanden), rijden de Garden Route (Tuinroute) en gaan dan misschien nog een paar dagen op safari in het Kruger Park of een ander safaripark. Een prachtige reis, maar als je er nog een week vakantie aan vast zou kunnen plakken, dan kun je aan je reis in Zuid-Afrika echt een extra dimensie geven.Het mooie Sabi Sand Game Reserve is één van de beste plekken om de Afrikaanse wildernis te ontdekken. Niet alleen zijn hier prachtige lodges, ook is de kans op ontmoetingen met The Big Five (en vele andere wilde dieren) heel erg groot. : Dit koninkrijk is absoluut de moeite waard om te bezoeken.

Op minder dan 30 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad zit je in de Kaapse wijnlanden. Hier kan je genieten van fantastisch berglandschap met diepe valleien vol met wijnboerderijen, uitstekende restaurants en natuurlijk heel veel heerlijke wijnen. Dit kuststadje ligt aan Walker Bay en is vooral bekend om de walvissen die in de baai te bewonderen zijn tussen de maanden juli en november.

Individuele Rondreis Zuid-afrika - Reizen Op Maat

Het is zeer aan te raden om minstens vier nachten in deze mooie wereldstad te overnachten. Er is zoveel te zien en te doen. Vrijwel iedereen die deze stad bezoekt beamen dat deze stad tot de mooiste en leukste stad ter wereld behoort. Het is zeer aan te raden om minstens vier nachten in de Moederstad te overnachten.

Op minder dan 30 minuten rijden van het vliegveld van Kaapstad zit je in de Kaapse wijnlanden. Hier kan je genieten van fantastisch berglandschap met diepe valleien vol met wijnboerderijen, uitstekende restaurants en natuurlijk heel veel heerlijke wijnen. De Tuinroute bestaat uit gezellige dorpjes, prachtige stranden, bosrijke gebieden en je hebt hier fantastische uitzichten.

Groepsreis Zuid-Afrika – Bekijk onze groepsreizen Zuid-Afrika   NRVRondreis Zuid Afrika & Fly Drive Zuid Afrika TUI


Wil je een mooie rondreis maken voor Zuid-Afrika en denk je erover om deze rondreis zelf te regelen? Dat is een goede gedachte! Zelf ben ik ook op vakantie geweest in Zuid-Afrika en ik heb alles zelf geregeld. Tegenwoordig is er zoveel informatie te vinden op het internet én je kunt alles online uitzoeken en boeken.

More from Stedentrip, Vakantie, Reis

Navigation

Home

Latest Posts

Rondreis Zuid-Afrika: Onze Route In 3 Weken

Published Feb 27, 22
10 min read

Reis Dubai Oman

Published Feb 25, 22
8 min read